torsdag, januar 21, 2021

Familien gjenforenes med hunden Roxy åtte år etter at hun forsvant

Mest lest nå

Klokken 23 på nyttårsaften fikk Magdalena Klubczuk meldingen om at den lille shih tzu-hunden hennes som forsvant i 2013 var kommet til rette.

Mange håper at 2021 skal by på en opptur. For Magdalena Klubczuk (35) ble overgangen til det nye året markert med noe som vi nærmest må kunne kalle et mirakel.

Hunden hennes Roxy forsvant ifølge Daily Mail i 2013. Etter hvert som ingen klarte å finne den lille shih tzu’en antok Magdalena at hunden måtte være død.


Men på selveste nyttårsaften 2020 kom telefonen: Roxy var funnet!

Les også: Davids kone døde av kreft – 2 år senere mottar han et brev hun har holdt skjult

Magdalena Klubczuk trodde Roxy som da var tre år gammel hadde blitt påkjørt etter at hun forsvant fra hagen mens Magdalena var på jobb våren 2013.

Kvinnen, som bor i Connah’s Quay i Wales, brukte uker på å lete etter sin elskede hund og kontaktet også flere lokale veterinærpraksiser. Men uten hell.

Til slutt ga hun opp håpet om å finne henne, og antok at hunden enten var død eller hadde blitt stjålet ettersom hun ikke fikk noen respons.

Les også: Brann på dyrevernsenteret – hjemløs mann reddet alle dyrene ut fra flammehavet

Dukket opp etter 8 år

Men rundt klokka 23 på nyttårsaften dukket Roxy opp, Hunden som nå er 10 år gammel ble fanget mens hun løp gjennom gatene i nabobyen Buckley. Deretter ble hunden tatt med til dyrevernsenteret Skylors Animal Rescue.

Dawn Taylor, som driver senteret, scannet hunden og oppdaget microchipen. Den inneholdt kontaktinformasjonen til Magdalena.

– Da jeg fikk oppringningen fortalte jeg dem at det ikke var mulig, sier Magdalena Klubczuk til Daily Mail og legger til at hun ble så sjokkert at hun knapt klarte å snakke.

Rocky gjenforent med familien sin. Foto: privat

Les også: Den 11-årige geitepasseren nektet å forlate den nyfødte killingen på fjellet – hva hun gjorde hylles verden over

Roxy ble på Skylors Animal Rescue over natten. Her ble hun undersøkt, og det ble oppdatet at hun har en kreftsvulst.

Inntil Magdalena trygt kan introdusere Roxy for sin seks år gamle Staffordshire Bull Terrier bor Roxy hos en av Magdalenas venninner.

– Jeg tar henne til veterinæren på mandag. Hun ser bra ut, men hun er veldig tynn. Inntil da vet vi ikke hvor alvorlig svulsten er. Det var et så emosjonelt gjensyn, jeg følte at hun kjente meg igjen da hun så meg , sier Magdalena til Daily Mail.

Hvor hunden har oppholdt seg disse åtte årene er imidlertid fortsatt et mysterium.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter