søndag, oktober 24, 2021

Husker du Hobie, sønnen til Mitch i Baywatch? Nå er han tilbake etter årevis med tungt rusmisbruk

Mest lest nå

Jeremy Jackson var bare 11 år da han fikk rollen som sønnen til Mitch. Han danket ut selveste Leonardo diCaprio i kampen om en plass i tv-serien.

Den amerikanske tv-serien Baywatch hadde premiere på NBC i 1989. Etter litt trøbletet oppstart ble serien med David Hasselhoff i hovedrollen som «Mitch Buchannon» en stor suksess. I Norge ble den sendt på TV 2.

Jeremy Dunn Jacksomn, som spilte sønnen til Mitch i den populære serien ble raskt en publikumsfavoritt. Medaljen hadde imidlertid en bakside. Nettavisen skriver at Hasselhoff allerede under innspillingen ante at noe ikke var helt bra. En dag satte TV-sønnen til veggs, og spurte hvorfor han var så underlig og om han røykte hasj. I virkeligheten var sannheten at han tok kokain, ecstasy og speed.

Les også: Pamela Anderson logger av for godt

Jeremy Jacksons Baywatch-karriere var over da han var 19 år. Han har selv innrømmet at grunnen var dopmisbruket, og at selvtilliten hans gikk gjennom taket.

– Jeg gikk ut en dag med midtfingeren opp i lufta og sa «fader ta dere, jeg kommer ikke tilbake på settet», har han ifølge Nettavisen fortalt.

Daily Beast skriver at Baywatch-stjernen ble arrestert – og deretter løslatt fra fengsel etter knivstikking i oktober 2015. Ifølge offeret prøvde Jeremy å stjele bilen til kjæresten hennes. Da hun skulle stoppe Jackson, stakk han henne med en kniv.

Nettstedet skriver videre at politikilder fortalte TMZ at Jackson flyktet fra hendelsen, som fant sted i nærheten av fornærmedes hjem i Los Angeles. Han skal senere ha blitt pågrepet på et hotell.

Les også: 7 gamle, klassiske tv-serier vi aldri glemmer

Etter at han ble arrestert, anklaget for overfall med dødelig våpen og trusler, erklærte Jackson seg ikke skyldig. Han la seg deretter inn på rehab.

Dette var nemlig ikke den første, men den andre (!) knivstikkingsepisoden han var inolvert i dette året. I april samme år ble han nemlig arrestert etter at en mann ble funnet med et knivstikk i overkroppen. Han skal ha fortalt politiet «at han hadde blitt angrepet av ‘Hobie’.»

Les også: Forsker mener det er like sunt å se på TV-serier som å lese bøker

Etter den første episoden tok Jackson raskt til motmæle, og fortalte TMZ at han var det virkelige offeret. Han forklarte at han skal ha festet «med noen kvinner» da en merkelig mann dukket opp og holdt ham fast. Jackson insisterte på at en annen fyr deretter dukket opp og prøvde å rane ham – og til og med skal ha trukket en pistol. Ifølge Jackson skal han som motsvar ha «trukket en kniv fra jeansene og stukket mannen i magen og armene.»

Jackson ble pågrepet for hendelsen da han dagen etter returnerte til åstedet for å lete etter Gucci-solbrillene han hadde glemt i leiligheten: Da han brøt seg inn for å hente solbrillene rykket politiet ut for å ta en innbruddstyv – og oppdaget at de også hadde funnet sin mistenkte i knivstikkingsepisoden fra kvelden i forveien.

Les også:Husker du MacGyver? Snart fyller han 72 år – se hvordan den ikoniske skuespilleren ser ut i dag

Det er ikke tvil om at «Hobie» levde et vilt liv etter Baywatch. Nettavisen skriver at han tok skrekk-dopet crystal meth og fortsatte å bruke opp TV-lønna som var på 2-3 millioner dollar med en livsstil som involverte damer og fest.

– Jeg drakk, jeg tok kokain og jaget det å være høy med jenter og sex. Jeg var ute av kontroll, erkjente han.

Men voldsepisodene fikk konsekvenser for barnestjerna. Da den nye versjonen av Baywatch med Zac Efron og Dwayne Johnsen hadde premiere i 2017, var «Hobie» i fengsel etter kvivstikkingsepisodene. Han sonet med fem års prøvetid, samt 52 timer på sinnemestringskurs og tilsvarende antall timer på pliktige møter i Anonyme Alkoholikere.

Les også: Derfor blir du så oppslukt av rollefigurer du ser på TV

Jeremy Jackson har i ettertid lagt om kursen betaraktelig. Jackson er nå helt rusfri. Han er 40 år gammel og lever et rolig og fredelig liv som personlig trener.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter