mandag, mars 30, 2020

Katteeiere er mer intelligent enn hundeeiere, sier ekspert

Mest lest nå

Märtha Louise etter Ari Behns død: – En lang og sorgtung prosess

Prinsesse Märtha Louise deler vanligvis flittig fra livet sitt på sin Instagram-konto. Men nå har det vært stille fra prinsessen siden romjulen. Helt til...

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Er du blant dem som rett og slett elsker katter? For oss som er i denne kategorien vet vi at det titt og stadig er en velsignelse. Ingenting er som å komme hjem til våre herlige firbente etter en tung og grå dag.

Skal man tro The Independent så er også våre kjære kjæledyr smartere enn mange av oss er klar over. Og når man tenker over det så er det ikke få ganger jeg har tenkt at både hunden og katten min har en kunnskap om hvilket humør jeg er i. Ofte har jeg opplevd å få trøst akkurat når jeg virkelig trenger det.

Katteeiere er mer intelligente enn hundeeiere

Men det er ikke bare dyrene våre som er smarte. Unilad skriver nemlig at katteelskere også har en tendens til å være smartere mennesker enn de som eier hunder.

Den amerikanske nyhetssiden har intervjuet psykoanalytikeren Steve McKeown, som har følgende å si om temaet:

Et studie som baserte seg på 600 studenter, ledet av Denise Guastello, fant ut at personer som liker hunder var mer sosiale og utadvente og at personer som liker katter er følsomme og har et åpent sinn. Det viste seg også at katteeiere er mer nevrotisk enn hundeeiere.

Steve McKeown mener katteiere er de mest intelligente menneskene.

Han fortsetter:

– Undersøkelsen viser at katteeiere er høyere utdannet og scoret best på IQ-tester i forhold til hundeeiere. Katteiere er også en gruppe mennesker som viste seg å være personer som ikke er redd for å stå for det de mener, uansett hva andre måtte mene. De har en større sannsynlighet for å klare en utdannelse på universitetsnivå.

Er du en kattelsker? Da tørr du sannsynligvis å stå for meningene dine! Foto: Pixabay

Undersøkelsen sier ingenting om de som har både hund og katt. Kanskje de både er utadvendte og intelligente? Man kan jo håpe!

Slike undersøkelser må uansett tas med en klype salt. Om du eier en katt så kan du jo uansett bruke den på en humoristisk måte og slå i bordet med den når diskusjonen om hvem som er mest intelligent dukker opp rundt lunjsbordet på jobben!

Trykk på deleknappen dersom du selv er en kattelsker og vil vise vennene dine hvor intelligent du er!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Guro Fostervold om koronaviruset: – Jeg føler meg nesten dum

Guro Fostervold etterlyser tydeligere retningslinjer fra regjeringen. Hun blir forvirret av de forskjellige reglene og anbefalingene som florerer. "Jeg er forvirret. Veldig forvirret. Og nesten...