onsdag, oktober 21, 2020

Den autistiske gutten mistet katten sin. På 18-årsdagen fikk han en overraskelse som fikk tårene til å trille

Mest lest nå

Det rørende øyeblikket sprer seg som en farsott på nettet.

Alle som har elsket og mistet et kjæledyr, vet at det er en utrolig smertefull opplevelse. Svært ofte anser vi våre firbente venner som familiemedlemmer og sorgen vi opplever når vi mister de er stor.

Faktisk er det en del forskere som mener at sorgen over en hund eller en katt kan være minst like vanskelig å bearbeide som sorgen over et menneske.


Morgan Roseberry fikk diagnosen autisme da han var tre år gammel. I følge britiske Metro gjør diagnosen at Morgan har vanskelig for å knytte tette bånd og sosialisere seg med mennesker. Dette gjorde også at han ble mobbet av de andre barna på skolen.

Men et vesen klarte Morgan å knytte seg til. Nemlig familiens katt, Tabby. De to ble svært nære venner og det var derfor veldig tungt for Morgan da katten mistet livet tidligere i år.

Morgan fungerer svært godt i dagliglivet. Han jobber på en butikk, har et godt samspill med familien og elsker dyr. Men alt ble så mye vanskeligere da katten døde. Han mistet sin beste venn. Den som aldri stilte spørsmål og som alltid forsto han. Faktisk ble Tabby hele 16 år, så den hadde fulgt Morgan gjennom nesten hele livet.

Den herlige overraskelsen

Morgans familie så hvordan tapet av Tabby tynget Morgan. Han var ikke den samme blide tenåringen uten bestevennen sin. Derfor bestemte de seg for å gi han en overraskelse på 18-årsdagen.

Hans so søstre oppsøkte et dyrevernsorganisasjon og fant en katt som trengte en ny kjærlig eier.

Søsteren Kimberlie filmet seansen da Morgan åpnet gaven sin. Et øyeblikk han nok aldri kommer til å glemme.

Se videoen nedenfor. Av og til er det fascinerende å se hvor mye et dyr kan betyr for mennesker. Dette er så absolutt beviset på hva en katt kan ha å si. Trykk gjerne på deleknappen om du synes videoen om Morgan var rørende.

LES OGSÅ: Brødre med autisme ble bedt om å forlate lekeland – nå vil foreldrene ha fokus på respekt og forståelse

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en spiseforstyrrelse, og var besatt av...

Bekymret for at Kronprinsen skal gjøre samme feil som ham

Kong Harald oppdaget plutselig at han hadde 200 reisedøgn, mens de to barna var hjemme. I den nye...

Siste nyheter