Hjem Dyr Ingen ville ha den hjemløse pitbullen. Men rett før han skulle avlives, skjedde det noe

Ingen ville ha den hjemløse pitbullen. Men rett før han skulle avlives, skjedde det noe

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Lille Benny kom til dyrehjemmet «Carson Animal Care Center» i California da han bare var åtte måneder gammel. Eierne hadde dumpen han på gata. Men det viste seg at det ikke var så lett å finne nye eiere til en pitbull som etter hvert vokste seg både stor og sterk.

Pitbullen har fått et dårlig rykte på seg for å være en sint kamphund. Det mange ikke vet, er at dersom man avler pitbullene på riktig måte, og tar seg godt av dem, kan den bli en god og trygg familiehund.

Da Benny kom inn på dyrehjemmet, la eierne av senteret ut en annonse på Facebook. Dessverre kom det ingen respons på den. De prøvde flere ganger, men ingen ville adoptere Benny.

Siden det florerer av hjemløse hunder i California, må dessverre en del av dem bøte med livet. Hundene får flere sjanser, men dersom ingen vil adoptere dem etter en stund, må de avlives. Sentrene har ikke kapasitet til å ta vare på alle hundene som kommer inn. Det skriver Life with dogs.

Foto: Facebook

Satt på Death row

Familier kom og gikk og tok med seg Bennys venner. Men Benny ble stående igjen i buret sitt. Han ble også flyttet til det de kaller Death row – gangen for hunder som skal avlives.

Men så, i siste minutt, kom det et par som gjerne ville adoptere Benny. De hadde sett annonsene på Facebook, og hadde erfaring med pitbull fra før. Da de hørte at Benny hadde kort tid igjen å leve dersom ingen ville ha han, bestemte de seg for å redde han.

Blir så glad

De ansatte på dyrehjemmet bestemte seg for å filme øyeblikket da Benny ble hentet av sine nye eiere. Han er tydelig veldig glad, da en ansatt kommer inn i buret hans for å ta han med. Samtidig er han veldig skeptisk. Han nærmest kryper ut av buret. Men halen hans logrer som aldri før.

Da han får møte sine nye foreldre, blir han så glad at han ikke klarer å la være å bjeffe og hoppe litt.

Videoen av Benny som møter sine nye foreldre, kan du se her. Se den enorme gleden hans når han skjønner at han faktisk skal bli med dem hjem.

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Thursday, December 10, 2015

LES OGSÅ: Pitbullen løper rett mot den hylende gutten – blir hyllet for det den så gjør

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com