onsdag, september 23, 2020

Valpen ble smurt inn med superlim og overlatt til seg selv

Mest lest nå

Et barn og en tube superlim kan by på mange utfordringer. For hundevalpen som ble smurt inn fra topp til tå, førte det nesten til døden.

Valpen, Pascal, ble heldigvis funnet og berget, etter at den hadde blitt smurt inn med superlim. Det var i Tyrkia den vesle hundens skjebne utspilte seg, skriver The Sun.

Foto: Facebook

Oppdaget av forbipasserende

Etter å ha blitt smurt inn med superlim, hadde den vesle valpen blitt dradd gjennom skitt og lort, som senere stivnet rundt valpekroppen. Det harde laget presset for stramt inn mot valpens innvoller, og det kunne endt med døden for Pascal.


Heldigvis var det noen forbipasserende som oppdaget den vesle valpen. Mange ville nok vært redde for smitte og for å bli angrepet av den redde, skitne hunden. Men disse menneskene tok hånd om hunden og leverte ham til et hjem som hjelper dyr.

Ved hjelp fra frivillige og en god mengde fett, ble den lille valpen frigjort for skitt og lim, og kom seg etterhvert til hektene igjen. Det må ha vært fryktelig skremmende for valpen å miste muligheten til å bevege seg og ikke forstå hva som hendte, og desto deiligere å få igjen sin myke pels og spretne kropp.

Foto: Facebook

Heldigvis for Pascal så var det mennesker som brydde seg om ham og leverte ham til de frivillige på hjemmet. Med stell og omsorg har Pascal blitt en glad og sunn hund.

Nå har han også fått sin egen familie.

Foto: privat

Med omsorg og kjærlighet har hunden fått enorm forandring

LES OGSÅ: 13-år gamle gutter reddet hund som ikke klarte å røre seg

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter