Hjem Dyr Han tar med sin syke hund i trillebår for en siste utflukt før de sier farvel for alltid

Han tar med sin syke hund i trillebår for en siste utflukt før de sier farvel for alltid

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Han ville gi hunden sin en siste tur. Nå går de rørende bildene verden rundt.

Hvis du har ett eller flere kjæledyr hjemme, vet du nok at det ikke tar lang tid før man begynner å betrakte kjæledyrene som viktige familiemedlemmer. Å leve med en katt eller en hund betyr å oppleve ren kjærlighet, så når de hårete vennene våre forsvinner, er det som om vi mister en person vi elsker.

Faktisk har forskning vist at sorgen vi opplever når vi mister et kjæledyr, kan være like sterk som sorgen over å miste et menneske.

Slik er det også for Carlos Fresco, en mann som bor i London og som i ti år av livet tilbrakte hver dag med sin elskede Monty, som dessverre fikk leukemi.

Sammen med sin herre elsket han å ta lange turer og klatre opp de mest utilgjengelige og spektakulære fjellene i hele Storbritannia, men da han ble syk og sykdommen utviklet seg i kroppen hans gjorde det ham svakere og svakere og mer og mer sliten.

Foto: privat

En siste tur på fjellet

Carlos innså at hunden hans Monty ikke hadde mye tid igjen, og at han kanskje ikke lenger kunne klatre opp i fjellet og ta lange turer på det britiske landskapet med eieren som er lidenskapelig opptatt av fotturer, så han fikk en idé som er minst like strålende som det er rørende.

Han skulle ta med seg hunden på en siste tur til et av de mest urørte stedene de elsket mest, nemlig fjellene i Fan og Pen i Wales, og selv om Monty ikke lenger kunne bevege seg som før, hadde Carlos en plan og kjørte derfor rundt på ham i de walisiske fjellene i en trillebår!

Foto: privat

Alle turgåere som krysset Carlos og Montys vei den dagen, ble fascinert og rørt av historien deres.

LES OGSÅ: Kreftsyk kunde hadde et siste ønske til den lokale kassadamen

– Menneskene vi møtte i åsene var veldig snille, men de ble også triste av å høre om Montys helse. Noen fremmede spurte til og med hvis de kunne være med å kjøre Monty på hans siste eventyr, mange av dem felte til og med noen tårer, fordi vi elsker alle kjæledyrene våre, sier Carlos Fresco til Daily Mail.

Foto: privat

21.juni 2021, noen dager etter den spennende siste turen, sovnet Monty inn ved foten av Carlos seng, og etterlot sin herre et hav av vakre minner av all kjærligheten de hadde delt i løpet av de ti årene de har bodd sammen.

Foto: privat

Vi er sikker på at ånden til denne vakre hunden alltid vil være ved siden av sin herre, som aldri vil føle seg helt alene når han igjen går på sine favorittturer sammen med minnet om sin elskede Monty.

For en rørende historie!

LES OGSÅ: Da Carstens tid var kommet innvilget sykehuset hans siste ønske

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com